Overstromingen in Venetië

Beste reistijd per land

Reisplanner Columbus MagazineJe wil een verre reis maken en bent op zoek naar een leuke bestemming. Natuurlijk kijk je bij het kiezen van een land, stad of continent vooral naar wat er te beleven en te zien is, maar onderschat de rol van het weer niet.

Wat als het plaatselijke buitje eigenlijk gewoon een hevig regenseizoen betekent? Als het tijdens de warme periode, eenmaal uit het vliegtuig gestapt, extreem heet blijkt te zijn? Denk bij het plannen van je reis dus ook zeker aan de plaatselijke weersomstandigheden.

Colombus Magazine heeft een handige Reisplanner samengesteld, met daarin de beste reistijden van alle landen ter wereld. Dat scheelt, bij het vergelijken van meerdere bestemmingen, heel wat zoekwerk op het internet. Super handig!

Om het jullie nog handiger te maken, hebben wij alle beste reistijden in een wereldkaart gegoten. Wil je op vakantie in april, dan pak je de wereldkaart van april erbij en zie je in één oogopslag welke landen voor deze maanden aanbevolen worden.

Was topografie niet je favoriete onderdeel op school…?… Google Maps is altijd handig om op te zoeken waar landen zich op de kaart precies bevinden.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties