Maak kennis met ons: Danciëlle & Dennis

DanciëlleIMG_4497-1---

Hoi ik ben Danciëlle. Valt het je op dat er best wat foto’s van dieren tussen onze reisfoto’s zitten…? Yep, dat komt door mij ;-). Naast dat ik een zwak heb voor schattige beestjes, vind ik een van de leuke dingen van reizen dat je veel met vrolijke lokale mensen in contact komt. Vooral door herinneringen aan de Ghanezen verschijnt er nu nog regelmatig een glimlach op m’n gezicht.

Naast het reizen met Dennis ga ik regelmatig op citytrip met Sophie, m’n maatje waarmee ik werk bij de Albert Heijn. Ik haal geluk uit kleine dingen, zoals gezellig ontbijten bij de Hema of lekker relaxed een (misdaad-) serie kijken.

Heb je het onderdeel Food van deze website gezien? Ik richt me vooral op het opeten… haha! Sinds 2012 studeer ik Personeelswetenschappen in Tilburg. De minor die ik samen met Dennis in Pécs (Hongarije) heb kunnen doen, is zo goed bevallen dat een vervolg studie in het buitenland me echt super leuk zou lijken. Dus, wie weet… 🙂

alt tekst

Dennis

Hi ik ben Dennis. In het voorjaar 2009 kwam ik voor het eerst écht in het buitenland, tijdens een schoolreis naar Tsjechië. Er ging een wereld voor me open, want ik was nog nooit in aanraking gekomen met een wereld anders dan de Nederlandse. Het begon daarna met kleine reisjes naar leuke steden, maar al gauw wilde ik langer, verder, vaker en meer. Ik ben er ontzettend happy mee dat Danciëlle ongeveer eenzelfde ontwikkeling doorging en we ieders interesses kunnen combineren in onze reizen.

Na de HAVO heb ik een half jaar in Engeland gewerkt als ober in een hotel aan de zuidkust. Na die periode, waarin ik super veel geleerd en ervaren heb, besloot ik Human Resource Management te studeren. Al snel bleek dit een goede keuze te zijn en inmiddels ben ik een laaiend enthousiaste HRM’er. Buiten de hobby’s die op deze website aan bod komen, vind ik het leuk om wedstrijden van mijn favoriete voetbalclub TOP Oss (oké, FC Oss) te kijken. Verder bezoek ik regelmatig een concert. M’n muzieksmaak ik redelijk breed, maar vooral Indie-Rock vind ik erg gaaf.